God kväll

Då så dax för mitt andra inlägg i bloggen.

Idag var det en någolunda rolig idrottlektion på morgonen i skolan, de handlade om samarbete och vi fick gör några stationer och hjälpas åt. sen var det herrklippning det rullade på ganska bra, sen fick vi lunch. Sista lektionen idag var IV, jag fick vara hos Camilla på hennes IV, Camilla går på en smink kurs som Iv, jag skulle vara hennes "modell" hon skulle ha prov typ, de blev nog ganska bra ändå i slutändan.:)

Mitt hår ser inge vidare bra ut på denna bilden, inte den bästa bilden på mig men den får duga



Idag ringde pappa, det var jätte roligt att han hörde av sig, det brukar inte bli så ofta man pratar med familjen där hemma. Jag älskar min familj, men när jag är här i Örebro tänker jag inte på de så ofta som jag egentligen borde.


Igår kväll läste jag en bok som verkligen var märklig men den "grep tag i mig" den boken heter "Lilit med Adam i Paradiset och Satan i Underjorden", den handlade om skapelseberättelsen och lite från uppenbarelseboken kan jag tänka mig ifrån bibeln. Jag tycker den boken var jätte bra för jag kan se någon typ av djup i boken och jag kan se delar av mig själv i den boken, genom mina val i livet så kan jag känna igen mig i karaktären Lilit som lämnade Adam och sin trygghet och ger sig av i den stora okända världen.


Nu är de bara 25dagar kvar till julafton!
<3

SandraÖhren

Sagan om Sandra!

RSS 2.0