Hallå hallå ;D

Hej där!
Mycket har hänt sen jag bloggade sist, jag gör mitt bästa i skolan och lär mig mer och mer för varje vecka som går, jag har flyttat he he inte så långt jag är fortfarande kvar på skolan.
Orsakerna till att jag flyttade är ganska många, trivdes inte på min våning och mitt rum kändes inte som mitt. Det vart mycket där som inte kändes rätt. Fördelarna med att bo här är fler t.e.x så kostar det 200kr mindre och så är det liksom mer jag känns det som! :D
Men jag skickar nog upp lite bilder sen från mitt nya rum. Måste bara städa och packa upp.

I helgen ska jag städa mitt gamla rum och flytta färdigt allt, iofs har jag bara maten kvar i kylskåpet.
Imorgon är det rättviks marknad och en tjej från det här boendet fråga om jag vill följa med henne och ett gäng till dit! Awesome! jag blir så glad när jag blir frågad, så det är allt som krävs dock oroar jag mig för att jag kanske har blivit en sån tråkig tillbakadragen person som inte vågar ta för sig inom det sociala, vill inte vara blyg och tråkig. Jag vill vara mer som dom andra här, så härliga och roliga.


Oooo om ungefär en timme ska jag cykla hem till Sofai och gå ut med hennes söta vovve Xtra, det kommer förhoppningsvis bli roligt får både henne och mig. =)



Jag tycks fastnat i en känslomässig orkan, jag som trodde att jag är så stark. Kanske hade jag fel? jag är nog inte lika stark som jag trodde, under en tid har jag blivit jätte lätt sårad, ledsen rädd och orolig men jag hör mig själv tänka "kom igen nu sandra! det fixar sig du klarar det här du är inte utanför"
varför har jag så svårt att känna gemenskapen då? 
Varför kan inte dom som jag ser som mina kompisar nu fråga om jag vill vara med, gör inte kompisar så?
Men jag vet att om man vill ha något så måste man ge något, jag kanske är dålig på att "ge".
Men som sagt jag gör mitt bästa men det känns faktiskt ganska ofta som att det inte räcker.

XOXOX

SandraÖhren

Sagan om Sandra!

RSS 2.0