Hår hår hår♥

Hello there.
Hihi måste bara berätta om min "spådom", i morse satt jag och blandade min tarotkortlek och så frågade jag "hur kommer min dag bli på praktiken?" och så la jag ut korten upp och ner som man ska göra, jag sa till mig själv: "Det kommer säkert bli döden", japp så blev det döden-kortet jag plockade upp från bordet, min vanliga tur, dock märkte jag inte av att dagen gick i dödens tecken.

°
Idag har jag praktiserat från klockan 10 00 till 15 00, jag fick sluta mycket tidigt, det var inte så mycket att göra där ändå.
Man får sån lust att göra något med sitt eget hår när man står i en salong och kolla på andra som blir så fina i håret, jag vill klippa av mina slitna permanent lockar.
Just nu sitter jag för övrigt och läser igenom lite olika forum med huskurer för hår, finns endel som skriver att dem använder glidmedel i håret och håret blir bra av det(?) haha.

Är något sugen på att prova att skölja håret med äppelcidervinäger men tror inte att de funkar så bra just idag för det står på så många ställen att de inte är bra för håret att duscha flera gånger i veckan och jag duschade ju senast igår :S så jag får nog vänta haha.
°
haha nu ska jag sluta vara så ointressant och skriva om något kul istället, ska nog ut och gå en sväng om jag får med mig en body gard, de är nog bäst att ha någon med sig så inget dumt händer man vet ju aldrig. hehe nej det var inte roligt eller intressant.
aja
•pok pok pok• 

SandraÖhren

Sagan om Sandra!

RSS 2.0